Kaj je kristalna postelja?

Kristalna postelja ima sedem izredno čistih in visoko poliranih kristalov, vsakega od njih je blagoslovil John of God. Vsi kristali so rezani na določeno frekvenco in nameščeni nad vsako od sedmih človeških centrov energije ali čaker. Barvne luči, ki se skladajo z barvo čaker, sevajo svetlobo in energijo skozi kristale na pripadajočo čakro in se prižigajo in ugašajo v določenih ritmih, da čistijo, uravnotežijo in uravnajo naše energije. Posameznik, ki je deležen terapije, počiva z obrazom navzgor z zaprtimi očmi, kopajoč se v energiji.
Kristalna postelja odpre in napolni vsako od sedmih čaker v vašem telesu. Nekateri verjamejo, da je postelja povezana z entitetami, s katerimi dela John of God v Braziliji. Znana so številna izboljšanja in spremembe med zdravljenjem s kristalno posteljo.

Zakaj je kristalna postelja tako posebna?

Kristalna postelja združuje moč barvne terapije in terapije zdravljenja s kristali. Ta energijski tok ustvarja pozitivno stimulacijo na večih fizičnih in energijskih nivojih bivanja. Združeni zdravilni energiji sta nadgrajeni z blagoslovom entitet iz brazilskega zatočišča. Barvna svetloba, ki prehaja skozi kristale, usmerja svojo zdravilno energijo v posameznika, ki je deležen zdravljenja s kristalno posteljo. Ko se barva skozi kristal prenaša v človekovo čakro, se čakra očisti, energetsko obnovi in uravnovesi z ostalimi čakrami, kar omogoči tudi globjim, nežnim energijam, da se uskladijo. Usklajenost, pa naj bo duševna, čustvena ali fizična, omogoči telesu, da sproži samozdravljenje.
 
 
Za informacije ali naročilo pokličite na tel. št.: +386 31 333 376 ali pišite na el. naslov: info@kristalna-postelja.si